Sedan 9 år tillbaka har vi funnits i restaurangbranschen och har bedrivit två olika verksamheter med liknande koncept. Starten på vår resa började på Södermalm med en liten cafeteria med både lunch och kvällsöppet. Vi startade med att ta över ett cafe för att utveckla vårt koncept på södermalm. Ett litet café med 20 platser inomhus och 40 platser på uteserveringen. Ett koncept med salladsbuffé som fokus på dagen och libanesiska rätter i senare mot kvällen.
Efter tre år av valde vi att utvidga vår verksamhet och öppnade restaurangen i Bromma. Ulfsunda värdshus för att vara mer exakt. Denna anläggning hade 400 platser plus en veranda med 200 platser som vi använde på sommaren. Där hade vi enbart på kvällsöppet med orientaliska köket i fokus.
Idag efter 9 år så har vi en resturang i sollentuna med otrolig utsikt. Lokalen rymmer drygt 300 platser där vi satsar på framförallt vårt kök. Vi valde att implementera ett digitalt system för meny & beställning.